Leiden Tulip Inn

Tulip Inn hotel is gewoon een goed hotel. Helemaal als het motto is: “we slapen er alleen”  is dit hotel echt value for money. Tulip in ligt naast het station en aangezien het station ook dicht in het centrum ligt is dit hotel ook gewoon op een prima locatie. Je loopt hiervandaan zo het centrum in en alles is en blijft op loop afstand. Ideaal aan dit hotel is dat je zo met de trein of met de bus een dagje Den Haag, Amsterdam of gewoon een dagje strand in Katwijk en/of Noordwijk pakt. En niet onbelangrijk, parkeren met je auto kan hier ook.

Kamers van dit drie sterrenhotel zijn goed uitgerust. Schoon en hebben allen een eigen badkamer, wifi en uiteraard een flatscreen-tv. Ontbijt is goed. Boek je zonder ontbijt, geen probleem je loopt zo het centrum in en je struikelt over de broodjeszaken en talloze plekken waar je even een ontbijtje en een koffie drinkt.

Het hotel heeft verder een leuk restaurant voor als je niet meer de deur uit wilt. Een gezamenlijk restaurant samen met het naastgelegen 4 sterrenhotel Golden Tulip Leiden Centre. Ook een prima keuze by the way.

Wellicht ook interessant

<< of kijk bij een van de andere leuke hotels van CTYtrip !

Scroll naar boven